‘We zijn gewend ons werk af te stemmen op complexe bouwprojecten’

Erik Hammenga
Hoofd bedrijfsbureau en projectmanagement

De bak met het grootste groeivolume, in een duurzame uitvoering

Als materiaal is gekozen voor ASA kunststof voor duurzaamheid en lange levensduur. Kenmerkende eigenschappen van ASA zijn de uitstekende weersbestendigheid, de hoge hittebestendigheid, goede slagvastheid, goede UV-bestendigheid en goede verwerkbaarheid. ASA kent een grote hardheid en stijfheid, goede chemische weerstand en thermische stabiliteit. Daardoor kent het materiaal een hele beperkte veroudering en vergeling. Ook dit materiaal laat zich goed modificeren zodat er ook, door middel van het toevoegen van additieven, vlamvertragende types te verkrijgen zijn. Het is één van de veilige plastics die onder recyclecode 7 vallen in verband met hergebruik, en is geschikt voor recycling middels hergebruik.

Zo doen we dat

Gezamenlijke ontwikkeling

In een vroeg stadium denken we met u mee met uw groene gevel. Op hoofdlijnen en in detail als het tijd is voor details. Maar altijd met het doel om de haalbaarheid te waarborgen. En als het kan verwachtingen te overtreffen. Geen betere ontwikkeling dan een gezamenlijke.

Budget gestuurd ontwerpen

Ambities en beschikbaar budget bij elkaar brengen. Daar zijn we goed in. Omdat we naar beide goed luisteren – en bedreven zijn geraakt in het bedenken van creatieve oplossingen. Alternatieve oplossingen waarmee de ziel van het ontwerp behouden blijft.

Vooruitdenken

Groene gevels hebben de toekomst, mits de duurzaamheid ook voor de lange termijn is gegarandeerd. Niet alleen van het materiaal, maar vooral met een langdurig goede beplanting. Met een beperkt onderhoud. Dat is de gedachte achter deze bakken.